Kurz Rozdiel medzi "vyrobenou" a "vykontrolovanou" kvalitou
Možno tiež bojujete s tým, že vaši kolegovia majú skreslenú predstavu o tom, aký je rozdiel medzi „vyrobenou“ a „vykontrolovanou“ kvalitou.
Vyrábať kvalitu neznamená, že nebudeme kontrolovať, ale že kontrola nič nenájde! Výroba vyrába dobre a kontrola potvrdzuje, že sú všetky výrobky dobré a že ich môžeme bez obáv odoslať zákazníkovi. Ľudia sú zvyknutí, že kontrola hľadá zlé kusy, ale považujú za zbytočnú prácu, keď kontrola iba potvrdzuje, že výrobok je dobrý, so zárukou v ppm.
Na tomto seminári si však priznáme, že existujú aj podvodné kontrolné technológie.
Obsah kurzu:
- Význam kvality v dnešnom podnikateľskom prostredí;
- 1. veta Chaloupkova;
- Rozdiel medzi kontrolami výrobku a procesu;
- Premenlivosť, histogram;
- Rozdiel medzi „vyrobenou“ a „vykontrolovanou“ kvalitou;
- 3 kontrolné filozofie;
- 0. veta Chaloupkova („Základem kvality je obyčejná poctivost“)
Kurz je určený:
Kurz je určený pre všetkých tých, ktorí sa chcú rýchlo a jednoducho oboznámiť so základnými pojmami pri kontrolách kvality výrobkov.
Pre registráciu na požadovaný termín kliknite na miesto kurzu.